Ugemenuer

  • Her vil menuplanen være tilgængelige, i sjældne tilfælde kan der tages forbehold for ændringer.

Menu uge 2 - 29 oktober - 2 november

  • Mandag
  • Den Kolde
  • 2 slags salater efter årstiden.
  • Roastbeef med syltede beder og peberrod
  • Det Lune
  • Brændende kærlighed med æbler og frisk timian,
  • Kartoffelmos rørt med smør
  • Porrer tærte med cremet ost og chorizo
  • Pasta vendt med sæsonens grønt og pesto
  • Det lækre
  • Æble trifli med sprød rasp og chokolade
7
  • Er du i tvivl om, hvorvidt en ret indeholder et allergen, kan du altid kontakte os, for yderligere information
  • 3 timers reglen
  • Frokosten kan som udgangspunkt holde sig i 3 timer efter den forlader køkkenet ca. kl. 10.00.
  • Det er det, man kalder 3-timers reglen. For kolde retter træder reglen i kraft i det øjeblik de tages ud af kølerummet.
  • For varme retter begynder de 3 timer, når rettens kernetemperatur kommer under 65 grader.
  • Da det er svært at måle kernetemperaturen på de varme retter under hele transporten, går man som udgangspunkt ud fra, at det sker, når frokosten forlader køkkenet.